Verktygsfältet gör succé!
Postat 2008-03-10 av Joel
Många är de som tagit efter Google och börjat tillverka eget anpassade verktygsfält(s.k toolbars) till Internet Explorer och Firefox.

Vi ville inte vara sämre och har därför sedan c:a två veckor tillbaks erbjudit er medlemmar ett nytt och mycket smidigare sätt att skicka SMS på.

Sedan starten har vårat verktygsfält laddats ner c:a 2000 ggr och numera skickas 10% av alla SMS via verktygsfältet.

Har du inte laddat ner och installerat det ännu? Klicka här för mer information.

Ps. Första gången du loggar in så får du dessutom 5 krediter att skicka SMS för!
1 (1345) Kommentarer | Övrigt
Kommentera mera!
Postat 2008-03-05 av Joel
När vi valde att starta en blogg på GratisSMS.se så fanns det ett flertal färdiga script för nerladdning. Däribland det populäraste Wordpress.

Efter att ha konstaterat att det tar minst lika lång tid att få ordning på ett färdigt script som att göra en alldeles egen blogg så valde vi det sistnämnda (att göra en egen).

Bloggen har därför sakta men säkert vuxit fram och även om alla funktioner och detaljer ännu inte sitter på plats så börjar det nu likna något!

Dagens nyhet är att du kan kommentera våra inlägg. Detta gör du genom at klicka på inläggets rubrik och sedan bläddra längst ner.

Skriv gärna vad du tycker om våran sajt; ris som ros eller varför inte delta i debatten om just det ämnet inlägget handlar om. Din kommentar hamnar i kö för verifiering och syns först när en av oss har kollat den.

Du kan börja med ett kommentera detta inlägg. Vad heter du? Var bor du? Är du medlem på GratisSMS.se? Hur länge har du varit det? Kommentera mera!
0 (557) Kommentarer | Övrigt
96,4 % SMS levererade
Postat 2008-03-05 av Joel
När du skickar ett SMS från GratisSMS.se så spåras ditt SMS via våran SMS-operatör som sedan kan se när ditt SMS blivit mottaget av den mobil som det är skickat till.

Detta gör vi kan ge våra medlemmar leveransrapporter på skickade SMS, precis som i en mobiltelefon. Bra va? :)

Vi för dagligen statistik på hur många SMS som skickats och hur många som kommit fram till sin mottagare, detta för att hitta eventuella fel. Av alla de SMS som skickats sedan GratisSMS.se startades så har 96,4% nått sin mottagare.

De resterande 3,6% har inte levererats korrekt. Detta beror oftast på att man försökt skicka ett SMS till ett gammalt mobilnummer eller en avstängd telefon.
0 (502) Kommentarer | Övrigt
Copyright © 2010 AdSmart HB Avanmälan SMS | Kontakta oss
 Gratis SMS per dag
 Välkommen Lisa!
 En liten nyhet
 Egen server
 Överbelastad databas
 Driftinformation
 Nyheter
 Tävlingar
 Övrigt