Välkommen Lisa!
Postat 2009-01-19 av Joel
Sedan starten av GratisSMS.se för lite mer än ett år sedan har vi fått in fler än 5000 supportfrågor.

Från början jobbade vi själva med att besvara dessa men med tiden försvann såväl självdisciplin som lust och där med växte sakta en hög av obesvarade mail fram.

Fr.o.m idag har vi fått tillökning i familjen. Det är Lisa som kommer hjälpa er medlemmar att besvara dessa frågor. Hon kommer så småningom jobba sig igenom den hög av obesvarade mail så bli inte förvånad om det dyker upp ett sent men efterlängtat svar! Lisa kommer även vara den som tittar på alla uppladdade bilder och godkänner de som uppfyller våra krav.

Är det något du funderar över eller vill du bara önska Lisa lycka till med sitt nya jobb så går det bra att skriva till henne via formuläret på denna sida.
1 (796) Kommentarer | Nyheter
Tal-SMS
Postat 2008-08-21 av Joel
Japp, det är sant! Nu kan du skicka talande SMS från GratisSMS.se.

Det fungerar som så att du skriver ditt SMS precis som vanligt och skickar iväg det. Sedan ringer vi upp din mottagare och läser upp ditt SMS med en dataröst.

Rösten heter Elin och hon talar flytande svenska. SMS:et får vara max 160 tecken långt och kostar 2 krediter att skicka.

Vi passar samtidigt på att ta bort möjligheten att skicka så kallade Flash-SMS eftersom så få använde det.
0 (569) Kommentarer | Nyheter
Aldrig mer en missad födelsedag
Postat 2008-07-13 av Joel
Förra veckan var jag hem till en kompis föräldrahem där han spenderar sin semester över sommaren. Hans föräldrar och syskon höll på att baka tårta och ställa i ordning altanen och jag frågade vem det var som fyllde år.

- Jag såklart! Svarade min kompis och strax därefter så kom mitt första "Grattis". Pinsamt att inte komma ihåg.

Jag lär inte vara ensam om att vara den som ständigt glömmer bort alla dessa födelsedagar. Så för att göra livet lite enklare för oss som gör det så har vi nu en ny funktion att introducera på GratisSMS.se: Födelsedagsbevakning!

Det fungerar som så att om du inte redan lagt till din kompis i telefonboken, så gör det först. Klicka sedan på ikonen bredvid din kompis som föreställer en tårta och fyll sedan i födelsedatum och en valfri grattulationstext.

Den dag din kompis fyller år skickar vi din hälsning automatiskt och 1 kredit dras från ditt konto. Smart va? Genialt tycker jag!
0 (542) Kommentarer | Nyheter
Uppdaterad loggbok
Postat 2008-06-03 av Joel
Som medlem har du tillgång till en personlig loggbok där du kan se allt du gjort på sajten sedan du blev medlem. Bl.a kan du läsa och ta bort skickade SMS.

Idag har jag jobbat med att förbättra loggboken lite genom att bl.a lägga till en ny funktion där du kan välja att bara visa vissa typer av händelser, exempelvis Skickade SMS, Köpta SMS-krediter osv.

Testa gärna!
0 (545) Kommentarer | Nyheter
Skicka flashiga SMS!
Postat 2008-04-06 av Joel
Fr.o.m idag kan du skicka så kallade Flash-SMS till samma "kostnad" som vanliga (dvs 1 kredit). Det roliga med Flash-SMS är att ditt meddelande dyker upp direkt på displayen utan att mottagaren behöver öppna ditt SMS.

Testa gärna! Du hittar funktionen i rutan för "Skicka SMS" när du loggat in.
0 (540) Kommentarer | Nyheter
Extrapris på SMS!
Postat 2008-03-28 av Joel
Många av er har önskat funktionen att på ett enkelt och smidigt sätt kunna köpa SMS-krediter istället för att behöva samla genom erbjudanden och värva vänner.

Vi har nu i samarbete med Cellsynt AB tagit fram en tjänst där du kan välja på 3 olika betalnummer för att köpa 100, 225 eller 500 extra SMS-kredter.

Klicka på fliken [Köp SMS] i menyn när du loggat in för mer information.
0 (547) Kommentarer | Nyheter
Bättre bilduppladdning!
Postat 2008-03-07 av Joel
En funktion som vi tycker är extra rolig är alla fina bilder på medlemmar som nyss loggat in på framsidan.

Vi har därför lagt ner några timmar idag på att finslipa lite på bilduppladdningen (som ni förövrigt hittar som inloggad under inställningar.

Det som är nytt är framförallt:
a) Ladda upp .gif-bilder
b) Få korrekt och snygga felmeddelanden
c) Möjlighet att ta bort sin nuvarande bild

Vi har även fixat en del mindre buggar.

Så logga in och ladda upp en bild på dig själv nu!
Du får dessutom 2 krediter att skicka SMS för.
0 (1328) Kommentarer | Nyheter
Krypterade lösenord
Postat 2008-02-29 av Joel
Den senaste tiden har ett flertal medlemssajter blivit hackade och tusentals personuppgifter inklusive lösenord sprids nu via internet.

Ett av våra mål är att du som medlem ska känna dig säker när du lämnar ut dina personuppgifter till oss. Vi har därför sett över vår egen säkerhet och nyligen krypterat alla våra medlemmars lösenord.

Detta innebär ingen större skillnad för dig som medlem annat än att om du glömmer bort ditt lösenord så kan du inte längre få det skickat till dig utan du får istället en länk där du kan skapa ett nytt lösenord.

Obs! Trots att ditt lösenord är skyddat i vår databas så vill vi påminna om att det alltid är bra att ha ett hyffsat långt och klurigt lösenord. Det är också viktigt att inte ha samma lösenord på flera sajter, till mailkonton etc.
0 (506) Kommentarer | Nyheter
Nu börjar vi blogga!
Postat 2008-02-27 av Joel
Nu hakar vi på trenden med bloggar och startar en alldeles egen blogg för er som är medlemmar eller intresserade av GratisSMS.se.

Vi kommer använda bloggen för att berätta om nyheter och uppdateringar av sajten, råd och rön om SMS-meddelanden samt berätta lite om oss som står bakom sajten och vilka idéer vi har för framtiden.

Både jag (Joel) och min kollega (Dennis) ska försöka att hålla bloggen uppdaterad med nya inlägg så ofta vi kan så titta gärna in lite då och då!
0 (111) Kommentarer | Nyheter
Copyright © 2010 AdSmart HB Avanmälan SMS | Kontakta oss
 Gratis SMS per dag
 Välkommen Lisa!
 En liten nyhet
 Egen server
 Överbelastad databas
 Driftinformation
 Nyheter
 Tävlingar
 Övrigt